içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mercedes, Batman'e sponsor oldu! İşte Bruce Wayne'in yeni oyuncağı: AMG Vision GT

Mercedes, Justice League ile ortaklık yaptı. Filmde Bruce Wayne’in yeni oyuncağını Merecedes ürettti. İşte Batman'in yeni aracı AMG Vision GT.

Mercedes, Batman'e sponsor oldu! İşte Bruce Wayne'in yeni oyuncağı: AMG Vision GT

milliyet.com.tr

Sinema severlerin yakından takip ettiği ve serinin yeni filmi olarak karşımıza çıkacak olan Justice League, Mercedes ile gerçekleştirilen ortaklıkla birlikte heyecan dolu bekleyişe yeni bir boyut kazandırdı. DC evreninin yeni bölümü olarak karşımıza çıkacak olan Justice League için geri sayım devam ediyor. 17 Kasım'da vizyona girecek olan filmden yeni bir fragman paylaşan ve heyecanın dozajını artıran Warner Brosun ardından heyecan yaratan bir parça da Mercedes‘ten geldi. İlk adımda “nasıl yani?” dedirten bu paylaşımın detayındaysa izlerken oldukça keyifli anlar yaşatacak bir ortaklık var. 

Mercedes-Benz ile Warner Bros arasında gerçekleştirilen anlaşma sonucunda süper kahramanların otomobilleri olarak göreceğimiz Mercedes modelleri ilk detayları radarımıza takıldı. Pastanın en büyük payınıysa her zaman olduğu gibi gerek otomobili gerekse motosikletiyle bizleri kıskandırmayı başaran Bruce Wayne yani Batman götürüyor.

Mercedes’in son jenerasyon E-Serisi ve G-Serisi gibi modellerinin yer alacağı filmin en dikkat çeken parçasıysa, detaylarına bakmaktan kendimizi alamadığımız AMG Vision Gran Turismo olacak gibi gözüküyor. Milyoner Bruce Wayne’in sokaktaki “saygın” kişiliğini temsil edecek olan bu şaheserin geçmişiyse yaklaşık dört yıl öncesine dayanıyor. Mercedes’in o dönem piyasaya sürülen Gran Turismo oyunuyla aynı adı taşıyan konsept, 577 beygir güç ve 800 Nm tork üreten 5.5 litrelik twin-turbo V8 makinesiyle beyaz perdedeki yerini alacak.

Paylaşılan ilk detaylarda yer alan bir diğer araçta son jenerasyon E-Serisi Cabrio oldu. Filmde Wonder Woman tarafından kullanılacak olan araç tıpkı sürücüsünün sahip olduğu gibi zerafetiyle izleyicileri karşılamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda bir reklam serisi olarak da aralıklar videolarıyla karşımıza çıkacak olan modellerin ilk parçaları heyecanı artırmaya fazlasıyla yetti. Bu zamana kadar araçlarını fazlasıyla hor kullanan Bruce Wayne’e iletilmesi gereken bir mesajı da şöyle bırakalım; “Tek çizik bile olmamalı Bruce, tek çizik bile…”


Tarih: 17-10-2017

FACEBOOK YORUM
Yorum