içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İYİ PARTİ MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANZER SUCU

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başakan Adayını günler önceden açıklamış, 2019 Yılında Millet İttifakı tarafı olarak Menemen'de CHP Adayı Serdar Aksoy'u seçimlerde destekleyerek CHP listesinden üç de belediye meclis üyesi çıkarmış seçim sonrası kendi parti isimleri ile mecliste yer almışlardı. 14.02.2024 Çarşamba günü İYİ Parti genel Merkezinden yapılan açıklama ile Menemen Belediye Başkan Adayı olarak Tanzer Sucu'yu belirlediklerini açıkladılar.

İYİ PARTİ MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANZER SUCU

 

İYİ Parti Menemen Belediye Başkan Adayı Tanzer Sucu gazetemize yaptığı açıklamada: " Başta Genel, İl ve İlçe Başkanlarım olmak üzere beni bu göreve layık gören parti yöneticilerime şükranlarımı sunuyor, bu kararları ile saygıdeğer parti büyüklerimi mahçup etmeyeceğime dair yola çıkarken söz veriyorum. Şanlı Bayrağımız altında yaşayan ve bundan onur duyan tüm vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyor, 100. yılını geride bıraktığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün İstiklal Svaşımızın kahramanlarımızı minnet ve rahmetle yad ediyorum. Ben bu topraklarda doğmuş büyümüş, yaşamış bu yaşa gelmiş iki dönem belediyemiz meclisinde vatandaşlarımızın teveccühüne mazhar olmuş belediye meclis üyeliği görevimi onurla yapıp, aldığım oylara helal getirmeden görevini yüz akıyla bitirmiş kiminin evladı, kiminin ağabeyisi, kiminin kardeşi yakınlığında memleket sevdasıyla yatıp kalkan Menemenlilerden biriyim. Memeleketim Menemen'in de en ücra köşesine kadar neyin fazla neyin eksik olduğunu bilen, sorumluluk ve duyarlılık taşıyan bir Menemenliyim. 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek Değerli Seçmenlerimize önümüzdeki günlerde Menemen'in nasıl İYİ/LEŞECEĞİNİ projelerimizle tek tek anlatacağız. Kimse merak etmesin İYİ Partinin İYİ Kadroları ile Menemen'de herşey İYİ olacak." dedi.

 

 

 

İYİ Parti Menemen İlçe Başkanı Yılmaz KARSLI’nın Mahalli İdareler Seçimleri ve Menem Belediye Başkan Adayları ile ilgili Sosyal medyadan yapmış olduğu açıklama ise şöyle:
”Mahalli idare seçimleri vatandaşa doğumundan vefatına kadar geçen sürenin her aşamasında götürülecek hizmetin, hayatının her safhasında sunulacak çalışmaların planlanıp takdim edildiği, kısaca halkla temasın direkt olarak devam ettiği bir sürece dair yöneticilerin belirlendiği seçimlerdir.

 Bu yönüyle mahalli seçimler hayatımızın kolaylaşması veya tam aksi zorlaşması için yaptığımız tercihlerin neticesini yakinen hissettiğimiz bir süreçtir. Pazardan domates alırken bile gösterdiğimiz özeni çeşitli saiklerle hayatımıza bu kadar dokunan yöneticilere yönetsel emaneti teslim ettiğimizde de göstermediğimiz takdirde yaşananlar ve yaşanacaklardan yarın şikâyet etmeye hiç hakkımız olmadığını belirtmek isterim.
Menemenimizde söz konusu hususlarda geçen beş yıllık süreci ele alırsak bunun önemi daha iyi anlaşılacaktır.

Örnekleyecek olursak;
Takımınızı değeri olanlardan değil de ederi olanlardan kurarsanız sonunda ederini verenlere sizi satar ve bu beldenin kaderini tombala torbasına teslim eder.


Halkın iradesini satanlardan satın alanlar bu kez halkın öz malını satar.


Halkın malını satanlar elde ettikleri akıl almaz meblağları (İlçemize yapılan gerçek ihtiyaç olan battı çıktı ve hizmet araçları hariç) sazcıya, cazcıya, çiçeğe, böceğe fütursuzca harcar.


Şehir planlaması ve ihtiyaç analizi titizlikle yapılmadığı için plansız yapılan harcamalar sunulan mal ve hizmetler gerçek amaca hizmetten uzak kalır.


Kedi, ciğer hesabı alınan mal ve hizmet ile harcanan meblağ kıyası akıllarda hep soru işareti olarak kalır. (1 Nisan 2024 te bilanço İYİ kadrolarca sayılıp dökülünce ve hesabı soruluncaya kadar.)


İradenle beraber malını gasp edenler Lale Devri yaşayıp hangi ihtiyaca cevap verdiği belli olmayan gezilerde sunulan İskender kebabını sana hizmet diye pazarlar.


Sen kırk yıllık evinde olası deprem korkusuyla yaşarken senin ihtiyacın değil, herhangi bir baskı grubunun arsasında emsal değeri birden bire değişir, yandaş ihtiyacı giderilir.


Bu örnekler sayılacak olursa sayfalar yetmez işte bu şartlar altında Hür ve Müstakil gireceğimiz 31 Mart 2024 günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde İYİ parti olarak adayımızı belirlerken karınca sabrı ve arı titizliği ile hareket ettik.

 

Öyle bir aday olsun istedik ki;
Yöneticilik deneyimi ve belediyecilik deneyimi olsun istedik.
Bu beldede yetişmiş beldenin sosyal, sosyolojik ve demografik yapısını bilsin istedik.
Herkesin bir şeyi; arkadaşı, kardeşi, dostu, ağabeyi ve evladı olsun.

Kısacası beşeri münasebeti kâmil olsun istedik.
İşinde liyakatli, Milletin emanetinde sadakatli olsun istedik.
Sadece yönetici değil lider olsun istedik.

Çünkü yönetici kendi aklını lider herkesin aklını değerlendirir.


Takımını kurarken isabetli, karar verirken inisiyatifli olsun ve bu inisiyatifi sadece halkın yararına kullansın istedik.


Dününe dair en ufak bir endişenin olmadığı, herkesi ırkı, mezhebi, meşrebi ve siyasal tercihine göre değil, bu nezih beldenin saygın evladı olarak kucaklayacak, aynı zamanda halka hizmeti hakka hizmet olarak kabul edecek biri olsun istedik.


Ortak akılla oluşturacağı projeler ile günü değil, bütün geleceği planlamasını ve halka en iyi hizmeti sunacağına inandığımız biri olsun istedik.


Kimseyi mağdur etmeden ve ekmeği ile oynamadan eşe dosta mevki makam değil ihtiyaca göre personel planlaması yapsın istedik.


Gün geçtikçe büyüyen değil hantallaşan beldeyi nefes alacak bir ortama kavuşturacak planlamayı yapacak yeterlilikte biri olsun istedik.


Genç, dinamik ve vizyon sahibi olsun istedik.


Milli hissiyatı yüksek insani meziyetleri tartışmasız biri olsun istedik.


Farklı parti seçmenlerinin de gönül rahatlığı ile oy verebileceği biri olsun istedik.


İşte bu ve daha da çoğaltabileceğimiz birçok meziyet ve liyakate sahip Tanzer SUCU kardeşimizi belediye başkan adayımız olarak ilan ettik ve siz değerli hemşerilerimize emanet ediyoruz.

 

İnanıyoruz ki Menemen de bu değerli evladına sahip çıkacak 31 Mart günü emaneti gönül rahatlığı ile ehline teslim edecektir.
Menemenimize ve Tanzer SUCU kardeşimize hayırlı olsun.

Allah yar ve yardımcısı olsun.”


 

Tarih: 15-02-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum