içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

MENEMEN BELEDİYESİ AGROEXPO’YA HAZIR

Menemen Belediyesi, 30 Ocak’ta kapılarını açacak Türkiye’nin en büyük uluslararası tarım ve hayvancılık fuarından biri olan AGROEXPO’ya bu yıl da katılım sağlayacak. Menemen’in tarım değerlerini her alanda tanıtmaya devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “İlçemizdeki tüm tarım sektöründe yer alan sivil toplum kuruluşlarımıza da yer vereceğimiz standımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

MENEMEN BELEDİYESİ AGROEXPO’YA HAZIR

 

Menemen Belediyesi, tarım ve tarım ürünleri sektöründeki yenilikleri desteklemek amacıyla 30 Ocak - 3 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek AGROEXPO 19. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı’na katılım sağlayacak.

ÇÖMLEK USTALARI İŞ BAŞINDA

Menemen Belediyesi, ilçenin tarımsal ürünlerini tanıtacağı standı, B Hol, 4080 numarada yer alacak.  Stantta Menemen Belediyesi’nin yanı sıra Menemen Ticaret Odası, Menemen Ziraat Odası, Menemen Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Menemen’in tarımsal zenginliğini ön plana çıkaracak. Ayrıca Menemen Çömlekçiler Derneği de fuar boyunca davetlilerine çömlek gösterisi sunacak.

PEHLİVAN’DAN MENEMEN STANDI DAVETİ

Fuarda kuracakları stant hakkında bilgi veren Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Tarım Fuarı, bölgedeki tarım sektörünü canlandırmayı amaçlayan bir platform olarak dikkat çekiyor. Bizler de Menemen Belediyesi olarak, bu tür etkinliklere katılarak yerel ekonomiyi desteklemeyi ve tarım sektöründeki paydaşlar arasında işbirliğini artırmayı amaçlıyoruz. AGROEXPO 19. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı’nda kuracağımız standımızda,  tarım zenginliklerimizi misafirlerimize bir kez daha anlatacağız. Faaliyete geçirdiğimiz önemli projelerimizi de tanıtma imkânı bulacağız. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi standımızda Menemen Ticaret Odamız, Menemen Ziraat Odamız ve Menemen Tarımsal Kooperatifimiz de yer alacak. Hep birlikte bir tarım kenti olan Menemenimizde, hayata geçirdiğimiz ve de geçireceğimiz önemli projelerimizi tanıtma imkânı bulacağız. Ayrıca Menemen Çömlekçiler Derneğimiz fuar boyunca Menemen Belediyesi standına gelen misafirlerine çömlek gösterisi sunacak. Belediye personellerimiz de standımızı ziyaret eden misafirlerimize ikramlarda bulunacak. İlçemizin tanıtımına önemli etkisinin olacağına inandığım fuarın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm misafirlerimizi Menemen’imizin standına bekliyorum” diye konuştu.

Tarih: 25-01-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum