içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP Menemen’den Pehlivan’a ‘ek bütçe’ ve ‘konser’ tepkisi,

CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey, Menemen Belediyesinin ek bütçe talebine tepki gösterdi. Özbey açıklamasında, ‘’Kullandığınız bu para kendi paranız olsaydı bu şekilde hesapsızca harcar mıydınız? Harcadığınız paralar tüyü bitmemiş yetim hakkıdır.’’ dedi.

CHP Menemen’den Pehlivan’a ‘ek bütçe’ ve ‘konser’ tepkisi,

 

CHP Menemen İlçe Başkanlığı'nın Basın Bülteni şöyle:

 

AK Partili Menemen Belediyesi, ek bütçe talebiyle yeniden gündeme geldi.

Belediye, 2023 Mali Yılı Gider Bütçesini 1 milyar 216 milyon TL olarak belirlemişti ancak Nisan ayında ödeneği yetmeyen kalemler için 1 milyar 705 milyon ek bütçe kullandı.

Eylül ayına geldiğinde ise meclis gündemine yine ek bütçe talebi geldi.  Menemen Belediyesi, Eylül ayı olağan meclis toplantısında 1 milyar 644 milyon liralık et bütçeyi AK Parti, MHP ve bağımsız meclis üyelerinin kabul oyuyla meclisten geçirdi.

 

CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey, ek bütçeye tepki gösterdi. Özbey açıklamasında, ‘’Harcadığınız paralar tüyü bitmemiş yetimin hakkıdır’’ ifadelerine yer verdi.

 

CHP Menemen İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

‘’Bir yılda üç defa ek bütçe isteyen, Menemen’in geleceği olan arsalarımızı yok pahasına satıp iki günde bir konser yapan, sağlam yolları söküp yeniden yapan, Karayolları sorumluluğundaki refüjlere dikilmemesi gereken çok yüksek maliyetli ağaçlar diken AKP’li idarecilere soruyoruz;

Kullandığınız bu para kendi paranız olsaydı bu şekilde hesapsızca harcar mıydınız?

Harcadığınız paralar tüyü bitmemiş yetim hakkıdır.

Takip Ediyoruz; hesabını mutlaka soracağız!’’

Tarih: 05-09-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum